dårlig oppdatering (kamillalovise)

dårlig oppdatering

Jeg beklager for dårlige oppdateringer i det siste. Jeg vet jeg lovte dere mobilinnlegg fra Danmark, men det fikk jeg rett og slett ikke tid til. Kom meg heller ikke inn på internettet mobilen. Jeg håper virkelig at dere forstår. Det var jo en cup, og da er det ikke meningen at jeg skal sitte på internett. Det var forresten veldig gøy, og jeg tror vi alle koste oss en hel del. Vi ble blandt annet kjent med flere fra gutter 13. Hvis dere vil se noen bilder fra turen kan dere trykke dere inn HER. Ei annen fra laget har tatt noen bilder.

duckface ftw!

 

Jeg har tenkt å ta meg en liten pause. Har veldig mye å tenke på for tiden. Viktigere ting enn bloggen. Har treninger,skole,lekser,framføringer også har det skjedd noe veldig personlig blandt familien.Jeg synes det er litt for personlig til at jeg vil dele det på bloggen. 
Om litt over 2 uker skal jeg konfirmeres( wow, tida går fort), og ikke lenge etter det skal jeg kjøpe meg speilrefleks kamera. Gleder meg! Så jeg begynner nok mest sannsynlig å blogge igjen om ca 2 uker.

 

Vi snakkes!

 

Kamilla 


  0 kommentarer i "dårlig oppdatering"

Skriv en kommentar

hits