BOYFRIEND (kamillalovise)

BOYFRIEND

Nå har endelig musikkvideoen til Boyfriend av Justin Bieber, kommet ut. Har ventet på dette lenge nå, og endelig er den ute! Spør du meg så synes jeg den var sykt bra. Også er han så kjekk! Videoen har vært ute i litt over 12 timer, og den har til nå fått litt over 12 millioner treff. Får den 5 millioner treff innen 24 timer kommer den i Guiness!

 

 

Nå skal jeg øyeblikk være med Silje Marie. Vi skal bake brownies, og deretter ha en liten photoshoot. Må jo få testet kameraet mitt skikkelig, så da blir det vel litt bilder ute i finværet! Elsker at det er sol, får skikkelig vår-og sommerfølelse. Bare litt kjipt at det er kald vind, men jeg overlever. Var jo på ball i går, så bilder derfra og bilder fra photoshooten kommer senere og/eller i morgen!
Nå er jo russetiden også her, og siden jeg bor ikke så langt vekke fra der de skal ha russetreff kommer jeg til å høre musikken i hele natt, garantert! Haha, må nok sitte å høre på når Skrillex skal spille i natt. Hører musikken allerede, så russene har ihvertfall ankommet.

Ha en fortsatt fin dag,dere!

 

-Hva synes du om Boyfriend musikkvideoen.

 

Kamilla


  0 kommentarer i "BOYFRIEND"

Skriv en kommentar

hits