Vitenfabrikken (kamillalovise)

Vitenfabrikken

Var jo som sagt på Vitenfabrikken før i dag, og tror jeg tok rundt 200 bilder-haha! Var ikke så ekstremt kjekt, er ikke så veldig fan av dette her, men er fortsatt bedre enn vanlig skole!
Lovte jeg skulle legge ut bilder, men jeg plukker bare ut noen.


'


Haha, jeg og Silje Marie tok av skinka og osten vi fikk på baguetten for det var ikke godt i det hele tatt!

 

Etter vi var på Vitenfabrikken stakk jeg og noen venniner ned på Amfi Vågen. Vi gikk innom noen butikker, og alle kom ut med minst én pose hver. Alle oss kjøpte en caps hver, som vi blandt annet skal bruke til noe i musikken. Var også innom på Big Bite og spiste, før vi reiste hjemover igjen.
Klokka 6 i morgentidlig reiser jeg, mamma og pappa bort til Fredrikstad. Skal i konfirmasjon til søskenbarnet mitt på søndag, så jeg kommer ikke hjem før mandag. Kommer et lite innlegg med capsen jeg kjøpte i da, seinere i kveld. Skal ta med meg pc'en bort til Fredrikstad pga noe skolearbeid, så jeg skal nok få prøvd å poste noen innlegg så bloggen ikke ligger helt dødt til mandag igjen.
Bestevennina mi skal ha konfirmasjon denne helga, og slik det ser ut nå lyder ikke været godt. Håper for hennes del at det snur om på søndag! 

Dere får kose dere i kveld, og ha en flott kveld. Nyt den! :-)

-Skal du i konfirmasjon i helga, eller skal du ha selv?

Kamilla

 


  0 kommentarer i "Vitenfabrikken"

Skriv en kommentar

hits