outfit 24/05/12 (kamillalovise)

outfit 24/05/12

I dag var egentlig planen å gjøre noe mattelekse som jeg ikke har gjort enda, men ikke overraskende så ble det ikke slik. Orket rett og slett ikke i dag. På mandag har vi fri, så da blir det å sove lenge! 
I dag var det BDO mila her på Ålgård, hvor de blant annet løp forbi huset vårt. Tomas Northug var også med, så han måtte jeg jo ta bilde av. Tok bilder av noen venner som også løp forbi. Alle så utrolig slitne ut, og det forstår jeg godt!


Sprekinger!

Ellers i dag har jeg vel ikke gjort stort. Har sett på OTH, slappet av og grillet. Har også blitt solbrent på den ene skulderen. Ikke gøy!
Siden sola tydeligvis er såpass sterk, så burde jeg vel kanskje begynne å smøre meg med solkrem når jeg skal på skolen? Sitter jo ute i sola i friminuttene, og siden jeg hadde på meg singlet og ikke hadde smørt meg i dag, så var det vel kanskje ikke så rart at jeg ble solbrent..?


//Singlet-Bik Bok/Tube bh-Bik Bok/Shorts-H&M//


Kjenner jeg gleder meg skikkelig til helga nå, og ikke minst sommerferien! Aahh, skal bli godt med fri fra skolen. Har tentamen de neste ukene- noe jeg ikke ser fullt så fram til.

 

-Hva har du gjort i dag?
-Syns om dagens outfit? 

 

Kamilla


 


  0 kommentarer i "outfit 24/05/12"

Skriv en kommentar

hits