BELIEVE album (kamillalovise)

BELIEVE album

I dag da jeg kom hjem fra skolen hadde det nye albumet fra Justin Bieber kommet i posten. Kan helt ærlig si at jeg hoppet da jeg så det! Fikk desverre ikke hørt det når jeg kom hjem siden jeg skulle en tur til Sandnes med Andrea, Charlotte og Lise. Var først på Mc'Donalds og spiste før det bar ut i butikkene. Fikk bare kjøpt meg en singlet, men siden batteriet til kameraet er på lading nå så kommer bilder i morgen! :-) Når vi kom hjem gikk jeg og Lise innom Magneten og så litt der også. Skulle gå hjem etter en halvtimes tid, men Lise merket at hun ikke fant mobilen sin. Så vi gikk rundt i alle butikkene vi hadde vært i og spurte om noen hadde sett den, men det hadde de ikke. Så hjem gikk vi, og Lise uten mobilen- uffda. Ble ringt av Mathilde rett etter jeg hadde kommet hjem, og stakk opp til henne en tur før hun reiser til syden i natt/morgen tidlig. Misunner henne til 10000!!

Akuratt nå sitter jeg og hører på sangene fra Believe albumet. Love it!♥ Kan jo vise dere hva som fulgte med og slikt, hvis noen er interesserte i det?


Dette er altså albumcoveret. Trodde albumet var i sånn hard plastikk, men det var visst i papir.


Slik ser det ut når du "bretter" opp hele. Bak alle bildene er det en lomme. I de på sidene ligger det en dvd og selve cd'en. 


En plakat og et hefte med bilder i, ligger i den midterste lommen.


Baksiden med sangene.


Elsker alle sangene, men favorittene kan jeg vise under.

 


Den siste sangen, Maria, er vel egentlig ganske spesiell for det handler om hun som anklaget Justin for å være faren til ungen hennes og hvordan han følte det og slikt. 

Skal forresten gjesteblogge for Mathilde mens hun er i syden, så jeg blogger både på denne bloggen og den! :-)

 

-Har du Believe?

 

Kamilla


  0 kommentarer i "BELIEVE album"

Skriv en kommentar

hits