kamillalovise -

Slutter

Heisann dere! 

Som dere sikkert har merket, har jeg ikke blogget på snart 3 uker. Grunnen til det er at jeg rett og slett ikke orker mer. Det blir for stress for meg nå som jeg går i 10ende. Nå er det siste året på uskolen, og da må jeg starte å prioritere skolen fremfor andre ting. Det er liksom nå det gjelder. Jeg må begynne å forbedre karakterene mine. Føler det blir for mye å tenke på når det er lekser, trening 4 ganger i uka+kamp i helgene(når sesongen begynner snart), og det faktum at jeg faktisk skal ha litt fritid også. Det er ikke vits for meg å fortsette å blogge, når bloggen bare fortsetter å bli nedprioritert. Da blir det bare små og dårlige innlegg.


//arkivbilde

Om jeg starter opp igjen en gang, vet jeg ikke. Jeg kommer ikke til å slette bloggen, så det blir en langvarig pause. Vet ikke når, eller om jeg i det hele tatt kommer til å starte opp igjen. 
TUSEN TUSEN TUUUSEN HJERTELIG TAKK FOR ALLE DE HERLIGE KOMMENTARENE JEG HAR FÅTT AV DERE! Det betyr masse! Dere er alle helt herlige.

Vi snakkes blogges kanskje en gang i fremtiden.

 

Slutter

Heisann dere! 

Som dere sikkert har merket, har jeg ikke blogget på snart 3 uker. Grunnen til det er at jeg rett og slett ikke orker mer. Det blir for stress for meg nå som jeg går i 10ende. Føler det blir for mye å tenke på når det er lekser, trening 4 ganger i uka+kamp i helgene(når sesongen begynner snart), og det faktum at jeg faktisk skal ha litt fritid også. Det er ikke vits for meg å fortsette å blogge, når bloggen bare fortsetter å bli nedprioritert. Da blir det bare små og dårlige innlegg.


//arkivbilde

Om jeg starter opp igjen en gang, vet jeg ikke. Jeg kommer ikke til å slette bloggen, så det blir en langvarig pause. Vet ikke når, eller om jeg i det hele tatt kommer til å starte opp igjen. 
TUSEN TUSEN TUUUSEN HJERTELIG TAKK FOR ALLE DE HERLIGE KOMMENTARENE JEG HAR FÅTT AV DERE! Det betyr masse! Dere er alle helt herlige.

Vi snakkes blogges kanskje en gang i fremtiden.

 

I'm back

Hei alle sammen!

Nå er jeg endelig tilbake, og kjenner jeg har savnet å blogge for dere. I natt kom jeg hjem fra Kroatia etter 2 uker der nede. Kjente det skulle bli godt å komme hjem, men har allerede begynt å savne det. De to ukene gikk vel egentlig litt for fort. Håper alle sammen har hatt en like flott sommerferie som jeg hadde!
Den siste måneden har jeg jobbet, fått verdens beste bursdagspresang;Justin Bieber billetter!!!, vært med venner og vært i syden. Har ikke blitt så mye reising kan man si. 
Kan vise dere bilder fra Kroatia i neste innlegg, for nå må jeg nesten rydde på plass det fra kofferten.

 

-Hva har du gjort i sommerferien?

 


 

pause

Hei alle søte dere!

Jeg har bestemt meg for å ta meg en aldri så liten bloggpause. Vet ikke hvor lenge den blir, om jeg starter opp igjen når jeg reiser til syden om 2 uker, eller om jeg begynner når jeg kommer hjem derfra. Den ene grunnen er fordi jeg mangler inspirasjon. Føler liksom ikke at jeg har noe å gi til dere via blogginnleggene mine. Alt blir bare så vanlig og kjedelig. Så det er det første jeg må finne tilbake. Den andre grunnen er at jeg ikke får tid. Jeg jobber så og si hver dag før jeg reiser nå, og det tar opp alt for mye av tiden min. Jeg elsker å blogge for dere, jeg trenger bare en pause.
Så jeg tar pausen nå, og ikke senere, for senere skal jeg og noen venner ut og spise siden det er bursdagen min. Endelig 15!!! 


 

Vi snakkes når jeg kommer bedre, og sterkere tilbake!


Blink 2012

I går tok jeg og Mathilde turen inn til Sandnes for å se på Blink. Først var de opphold og overskyet, så kom regnet. Kjøpte meg en paraply, men den ble ødelagt så jeg kastet den. Ble finere utover dagen da, heldigvis! Igjen; Gratulerer med 2.plass Lene! Love you♥


Nydelige krøller!♥


Så Therese Johaug,haha


Pen!


Fornøyd med 2.plass!

Har mange flere bilder, men da blir innlegget så laaangt.

 

-Var du på Blink denne helga?

 

curls

Hei!

I går kveld var jeg og Lene hos Mathilde og spiste Taco. Etter en stund med godtespising, tok vi turen ned til meg. Mamma var så snill og laget sjokolademousse, som vi hadde kjøpt før på dagen.


♥♥♥♥
Mathilde laget krøller i håret mitt også. Ble kjempefornøyd med resultatet. Var egentlig slik jeg tenkte å ha det i konfirmasjonen min, men fikk plutselig så dårlig tid. Ikke overraskende.

 

I morgen blir jeg endelig 15(!!!), og da skal dagen og kvelden bli tilbringt med venner. Håper virkelig iPhonen min kommer i morgen, hvis ikke vet jeg ikke hva jeg skal gjøre og hvor jeg skal gjøre av meg. Desperat heer!

Bilder fra Blink kommer senere :-)

 

-Hva gjorde du i går?

Day 9/10

I dag var jeg på jobb til klokka 4 før jeg ble hentet av onkelen og søskenbarna mine som ble med oss hjem i en times tid. Resten av lørdagskvelden går til å være med Silje Marie♥ 

 

Day 9: Two things you wish you could do


-Ikke overraskende, møte Justin Bieber og gå på en av konsertene hans

 

-Hoppe fra fallskjerm

 

Ååå, før jeg dør SKAL jeg gjøre disse to tingene!

 

-To ønsker du har lyst til å gjøre?!

 

Kamilla

 

nailpolish

På Torsdag fikk jeg og noen andre på jobb gratis neglelakker med oss hjem. Valgte ut noen rosa, røde og en eller annen beigebrungrå farge(haha).

 

Men nå tror jeg at jeg legger meg. Stod opp 7 minutter før bussen gikk i går og jeg nådde den! Haha, stolt.

 

-Har dere disse neglelakkene? Isåfall, hva synes du om dem?

Kamilla

Day 8/10

Day 8: Three memories

 

-Konfirmasjonen min

 

 

 

-Fjortiss selskapet

 

-Når Christine var med oss til Kroatia i 2010 

-Hva er ditt aller beste minne?

Kamilla

iPhone deksler

Er så sykt frustrert akuratt nå! Fikk ikke tak i Justin Bieber billetter, jeg som hadde håpet så grenseløst på at jeg fikk tak i. Men neida. Var jo 125 000 som var innpå da. fcbdrivfnifruvhnk DRITT!

Beklager altså, men må bare få det ut. Over til noe annet; Om noen uker skal jeg endelig kjøpe meg iPhone 4, så står jeg mellom noen deksler. Skal uansett kjøpe et deksel med jb på og et med Canada flagget, og burde egentlig ha et Bumperdeksel som det vises på bilde nr.2 i og med at jeg mister telefonen hele tiden. Har plukket ut noen nedenfor, og tar gledelig i mot forslag.

Flipetui i PU skinn For iPhone 4 / iPhone 4S / Rosa Med Krem - Trykk på bildet for å lukke

iPhone 4S / 4 Bumper Deksel / Bumper Style Case / Blå

iPhone 4 etui med plass til kredittkort

Bling deksel til iPhone 4

Bling deksel iPhone 4 - Lux

Si i fra hvis dere vil ha nettsiden til de forskjellige :-)

 

Nå skal jeg ned på Mega for å møte Lene. Skal kjøpe noe å trøstespise.

 

-Hvilket synes dere jeg burde ta?

Kamilla 


hits