kamillalovise -

innkjøp fra Kroatia

Hei hei!

Har akuratt spist middag etter en laang skoledag. Dagene går så utrolig seint! Siden vi ikke har fått skrivebøker til flere fag enn engelsk og samfunn, så blir det ikke noe lekser på meg i dag. Er virkelig ikke motivert når det kommer til skolefronten. Noe positivt med skolen er at vi har fått en ny norsklærer. Han er så sykt kult! Han snakker ikke bare, han lever seg mer inn i det, noe som er mye mer spennende. 
Men mens jeg venter kan jeg vise innkjøpene fra Kroatia. Kvitteringene har jeg samlet på, så pris og butikk skal nok ikke bli noe problem å få med. 


Armbånd fra forskjellige boder, 15-20kr


iPhone 4 deksel fra random bod i Split, 50kr (I think)


3 Justin Bieber krus fra forskjellige boder/butikker, 40-50krFake LV Lommebok fra ei bod i Split, 150krJustin Bieber t-skjorte fra random trykkebutikk i Makarska, husker desverre ikke prisen
Maskara med leppestift på kjøpet(eller omvendt) fra Kozmo, 100krAnkelsokker fra New Yorker, 59kr


Tubebh fra New Yorker, 20kr(troor jeg :S er ikke spessielt god på å lese kroatiske kvitteringer, men tror det er den prisen. Også er den litt mer neonrosa) 


Marineblå genser fra New Yorker, 159kr


Singlet med kors fra New Yorker, 79kr


T-skjorte med kors fra New Yorker, 99kr


Bukse fra New Yorker(går til rett under knærne, 79kr


Shorts med aztec mønster fra New York, 119kr(salg)


Vest fra C&A, 199krBOBS sko fra Shoe Be Do, 189kr pr.par


Sko fra Zara, 279krConverse fra Shoe Be Do, 449krNike joggesko, husker desverre ikke pris og butikk, men det var en stor skobutikk på CityCenter1 i SplitKnall rosa singlet fra en kjolebutikk i Supetar, 280kr

Taxfree shoppiiiing:
Midnight Fantasy parfyme fra Britney Spears, 50ml, 200-300kr

 

Det var det. Kjøpte også ei hvit basic t-skjorte og noe undertøy, men t-skjorta er til vask nå og undertøyet ser jeg ikke vits i å vise. Ble egentlig mye mindre enn jeg trodde. Fikk svidd av en del penger, men skjønner ikke at alt det gikk til så lite som dette?! Jaja, ting koster.

 

-Hva syns du om innkjøpet? 

nye topper

Akuratt nå sitter jeg med Lene og Mathilde på rommet mitt. Sitter å vrir meg i smerte mens Mathilde retter håret mitt... Måtte jo selvfølgelig ta turen ut til Blink i dag, så det er grunnen til 0 blogging før nå. Dagen gikk i ett sett, for med en gang jeg kom hjem tok jeg og Mathilde oss en joggetur. Ganske herlig i grunn! Var jo så utrolig mye salg på Bik Bok, og siden jeg har en så snill pappa, så satt ahn over litt penger til kontoen min. Love you daaad♥

Topp fra Bik Bok, med åpen rygg- Førpris: 129,- Nåpris: 49,-

 

Gjennomsiktig bluse fra Bik Bok- Førpris: 129,- Nåpris: 99,-


Førnøøyd!

 

-Syns om innkjøpet?

 

 

 

ny genser

Hallaa!

Kom hjem fra jobb for ikke så lenge siden. Hadde egentlig fri i dag, men ble ringt opp og spurt om jeg kunne jobbe i dag siden det var ei som var syk. Kunne jo nesten ikke takke nei heller da, så da ble det jobbing fra 12-8 i dag :-) Kjempekoselig og jobbe der. Er så mange herlige kollegaer! Mamma kom ned den siste halvtimen før vi stengte, så da ble det en genser og en salatkopp, hvis jeg kan kalle dét det, på meg.


Dødsstor og dødsherlig!♥

Hettegenser fra Spar Kjøp/ 129,-


Praktisk, sa du?

Salatkopp fra Spar Kjøp/ 20,-

 

Skal øyeblikk spise middag, men før det tenkte jeg å ta meg en kjapp tur ut for å ta litt bilder. Er en stund siden sist nå. Ser det begynner å bli litt overskyet nå, men håper på at det ikke begynner å regne. Dagens outfit kommer forresten senere! :-)

 

-Hva har du gjort i dag?
-Syns om innkjøpet? 

 

innkjøp 9/07/12

I dag tok jeg og mamma turen inn til Sandnes. Fikk kjøpt inn noen ting jeg trengte, og litt annet.

Never Say Never fra Spar Kjøp-79kr

Loréal True Match Foundation fra Cubus-husker ikke pris(under 200)Skilt fra Troll I Eske-50% av 99

 

-Syns om dagens innkjøp?

Kamilla

kvadrat

I dag ble jeg vekket klokka 12 av Mathilde som ringte. Ble med henne og moren til kvadrat og spiste frokost der. Fikk ikke kjøpt så mye siden vi bare var der 2 timer, da. Nå er Mathilde hos besteforeldrene, også skal jeg være med henne senere. Skal visstnok være med henne og se på fotballkamp i kveld, men det blir nok ikke så mye tv-titting på meg. 


Verdens beste karamell fra Kremmerhuset♥


Justin Bieber blad fra Wow, 200kr


Hårstrikker fra Bik Bok, 2 for 19kr

 

Ha en flott onsdag videre!

 

-Kamilla

 

hair mist

Nå har jeg akuratt kommet meg ut av dusjen, og sitter å ser på BBMA som var for 1 måned siden. Har ikke fåtts e det enda ;) I kveld blir det bare en rolig og avslappende kveld før det bærer til mye trasking i høye hæler i morgen.

// Someday hair mist fra Cubus- 169kr//

 


I går etter treningskampen mot G14 fikk vi utdelt den etterlengtede innsatspokalen. Og den som fikk den var....alle! Synes det var ganske greit egentlig.


-Har du Someday hair mist?

Kamilla

 

pakke i posten!

Stod opp klokka 12 i dag, og kjenner det var utrolig herlig å sove lenge! Helg slår aldri feil. Da jeg stod opp og gikk ut i gangen så jeg det stod en pakke utenfor. Tok den med inn på rommet og åpnet den, og der lå kruset jeg bestilte samtidig som jeg bestilte Believe. Eelsker det!♥


link

//79kr fra CDON.com//


Om to timer skal laget møtes ved hallen, og kjører deretter samlet ut til Sola for å spille sand håndball i vind og pissregn. Jippi!! Får håpe vi drar i land en seier, da :-)

 

-Hva skal du i dag?

 

Kamilla

 

 

BELIEVE album

I dag da jeg kom hjem fra skolen hadde det nye albumet fra Justin Bieber kommet i posten. Kan helt ærlig si at jeg hoppet da jeg så det! Fikk desverre ikke hørt det når jeg kom hjem siden jeg skulle en tur til Sandnes med Andrea, Charlotte og Lise. Var først på Mc'Donalds og spiste før det bar ut i butikkene. Fikk bare kjøpt meg en singlet, men siden batteriet til kameraet er på lading nå så kommer bilder i morgen! :-) Når vi kom hjem gikk jeg og Lise innom Magneten og så litt der også. Skulle gå hjem etter en halvtimes tid, men Lise merket at hun ikke fant mobilen sin. Så vi gikk rundt i alle butikkene vi hadde vært i og spurte om noen hadde sett den, men det hadde de ikke. Så hjem gikk vi, og Lise uten mobilen- uffda. Ble ringt av Mathilde rett etter jeg hadde kommet hjem, og stakk opp til henne en tur før hun reiser til syden i natt/morgen tidlig. Misunner henne til 10000!!

Akuratt nå sitter jeg og hører på sangene fra Believe albumet. Love it!♥ Kan jo vise dere hva som fulgte med og slikt, hvis noen er interesserte i det?


Dette er altså albumcoveret. Trodde albumet var i sånn hard plastikk, men det var visst i papir.


Slik ser det ut når du "bretter" opp hele. Bak alle bildene er det en lomme. I de på sidene ligger det en dvd og selve cd'en. 


En plakat og et hefte med bilder i, ligger i den midterste lommen.


Baksiden med sangene.


Elsker alle sangene, men favorittene kan jeg vise under.

 


Den siste sangen, Maria, er vel egentlig ganske spesiell for det handler om hun som anklaget Justin for å være faren til ungen hennes og hvordan han følte det og slikt. 

Skal forresten gjesteblogge for Mathilde mens hun er i syden, så jeg blogger både på denne bloggen og den! :-)

 

-Har du Believe?

 

Kamilla

innkjøp 7/06/12

Heisann!

I dag var klassen vår og paralellklassen på kunstmuseum i Stavanger. Kan helt ærlig si at det var dødskjedelig der! Det eneste positive var at vi fikk gå ned til byen og shoppe etterpå. Wii♥ Var 50% på alle ordinære varer på Bik Bok i dag, men fikk bare med meg en hettegenser hjem.

// 50% av 399 kr//

 

-Syns om hettegenseren?

Kamilla 

innkjøp 2/06/12

Whoop whoop, da ble det visst et innkjøps innlegg i dag også, da. Jaja, skader vel ikke det? 

//Filter fra Fotosentralen, 360 kr//

//Bikinitopp fra Bik Bok, 49 kr per del//


//Se & Hør, 40 kr// (lol)

 

Jeg og mamma reiste inn til Sandnes i formiddag, og kikket litt rundt i butikker. Som vanlig var det bare jeg som endte opp med noe, siden hun nesten aldri finner seg noe. Tok deretter turen opp til mormor og var der en stund. Alltid like koselig å besøke henne, når hun er så gammel. Etter 1-2 timer reiste jeg og mamma ned på Charles & De. Jeg tok meg varm sjokolade med krem på, noe som smakte helt himmelsk!


Bildet ble så stort, så måtte rotere det.

Beklager for dårlig bildekvalitet, men siden jeg ikke tok med kameraet ble det mobilbilder. Nå stikker jeg opp til Mathilde en tur, og blir der i kveld. Når jeg kommer hjem igjen kommer dagens outfit. Har bildene klar ;)

Vi snakkes, ha fortsatt en fin lørdagskveld!

 

-Syns om innkjøpene?

Kamillahits