kamillalovise -

30 days challenge - day 27

Heihei! I dag har jeg vært med Mathilde,så derfor har det ikke blitt noe blogging.Er her fortsatt,men har fått lånt pc'en deres.Har vært supert vær i hele dag.Gjør meg så glad,kjenner at jeg gleder meg skikkelig til sommeren!

What kind of person attracts you?

Jeg liker gutter som er årlige.Hvis jeg skal falle for en gutt må han være snill,omtenksom og ærlig med meg.Er jio også et pluss om han er kjekk også,men det er liksom ikke det som liker først på listen.

Jenter liker:

-gutter som starter chatten.
-gutter som skriver lange meldinger om hvor glade de er i deg.
-gutter som klemmer deg bakfra.
-gutter som ser på deg som om du skulle være den eneste jenta han ser.
-gutter som ringer deg bare for å høre stemmen din.
-gutter som ikke bare skriver ok, men heller gir et litt lengere svar tilbake.
-gutter som tørr å vise følelser for ...deg foran andre.
-gutter som gir/ låner deg hettegenseren sin.
-gutter som kysser deg bare for å få deg til å holde kjeft.
-gutter som alltid tar hånda di.
-gutter som elsker deg for den du er!

 

Bildet under sier vel kanskje mye om hva gutter ikke bør gjøre mot jenter.

  

-Hva leter du etter i en gutt?

 

Kamilla

30 days challenge - day 26

A photo of somewhere you want to go


Er 2 plasser jeg alltid har hatt lyst til å dra,det er New York og Hawaii.
New York er en plass jeg skal til uansett. Ihvertfall én gang i livet. Har så sykt lyst å reise dit for å shoppe og få se alle de store bygningene. Har lyst å se alt i den byen!

Hawaii er en plass jeg også vil på ferie til.Det er så nydelig der med det vakre havet og de fine strendene! Har så lyst og prøve å surfe i bølgene der!Disse plassene er virkelig drømmeplassene å reise til.

 

-Hvor har du lyst til å reise?

 

Kamilla

 

 

påskeferie

Hei dere,og god påske!

Nå er det endelig påskeferie.Har lengtet etter ferie.Denne uka har gått i ett. Har hatt prøver,framføring,trening,foreldresamtale og i tillegg har vi vært bøssebærere for Kirkens Nødhjelp.


Ute med bøsser.Var skikkelig flaut,for i det ene huset vi gikk til bodde det en lærer fra skolen :3


Én stk fornøyd Kamilla

Nå skal jeg opp å spise litt middag og se på One Tree Hill før jeg drar på trening.
Vi snakkes senere!

 

-Hva skal du i dag?

 

Kamilla 

30 days challenge - day 25

Your plans for the next month

 

1 April skal jeg og mamma ta turen ned til mormor. Søskenbarna mine og ungene deres kommer nemlig, og hun ene bor i Danmark så det er sjelden jeg får sett henne da. Gleder meg veldig til å få truffet de søte, små ungene igjen :-)


På mandag 2 April så kommer søsteren min hjem fra Trondheim. Jeg reiser jo natt til torsdag så jeg får desverre bare sett henne i ca 2 dager. Litt kjipt med tanke på at jeg så og si aldri ser henne lenger. Så henne sist i Januar.

5 April reiser håndballaget og flere lag fra klubben på Rødspættecup i Danmark. Tror vi skal ta buss ned til Kristiansand, og ta danskebåten derfra og ned til Danmark. Gleder meg så sinnsykt mye! Vi reiser hjem igjen på mandag 9 April.

28 April skal jeg konfirmeres. Ja,jeg skal ha bunad. En trønderbunad faktisk, i og med at jeg er halvt trønder. Dette er en dag jeg ser utrolig frem til. Jeg får jo fått tilbringe dagen med mange fra slekta. Noen har jeg ikke sett på 10 år, og noen har jeg faktisk aldri sett, bare snakket med. 

 


Dette er det jeg vet jeg skal i April, mer vet jeg ikke.

 

-Hva skal du i April måned?

 

Kamilla

ny hettejakke

Karen var nettopp innom med en ryggsekk til meg med en hettejakke oppi. Vi har fått den på håndballen. Elsker den, den er dødsherlig! Grunnen til at hun kom innom med den var fordi vi ikke var på møtet om Rødspættecup(håndballcup) hvor vi skal i påsken.Beklager(igjen) for dårlige mobilbilder, men jeg har virkelig ikke noe bra kamera som funker. 
Men slapp av, om 1 måned eier jeg et speilreflekskamera, så da kommer det mange flere, og bedre bilder. Jeg lover!

 

-Hvor skal du i påskeferien?

 

Kamilla

wants fra Gina Tricot

Skal øyeblikk ta opp bøkene for og begynne å øve til mat & helse prøven vi har i morgen. Men før det, blir det et wants innlegg igjen. Synes det er så kjekt å lage slike innlegg! :-)
Nå burde jeg vel kanskje begynne å øve til prøven vi skal ha i morgen? God idé.

 

-Noe av dette du har eller har lyst på?

 

Kamilla

30 days challenge - day 24

A song that is stuck in your mind


Hele denne uka har jeg nesten bare hørt på Boyfriend av Justin Bieber. Elsker den!♥
Elsker teksten,melodien og ikke minst stemmen! 

 

 

Har også hørt mye på denne sangen under her igjen! Elsker den også♥

 

 

-Hva synes du om sangene?
-Hvilket sanger har du stuck i hjernen akuratt nå? 

 

Kamilla

Øve øve øve

Nå sitter jeg og øver til den 4 kapitlers lange spanskprøven vi skal ha i morgen. Er ikke god i spansk i det hele tatt,så tror ikke den prøven kommer til å gå den rette veien for å si det sånn. Kjenner det skal bli godt med påskeferie om 2 dager. Fikk forresten tilbake naturfagsprøven vi hadde i går. Ikke noe spessielt fornøyd med 3 men sånn kan det uheldigvis gå. Skulle ønske jeg var supersmart og kunne alt! I dag var jeg også på foreldresamtale, noe som gikk helt greit egentlig.


 

Tror også jeg har klart å forstue langefingeren og ringefingeren på venstre hånd. Skulle ta i mot en ball på håndballen i går, så landet den rett oppå. Gjorde dødsvondt! Vet ikke om dere ser det på bildet nedenfor, men langefingeren er ganske så tjukk her. Ser ut som ei pølse, spør du meg. Æsj..

 

-Hva har du gjort i dag?

 

Kamilla

 

30 days challenge - day 23

Som sagt så blir det dårlig blogging denne uka, og det beklager jeg virkelig! Men siden vi har 4 prøver denne uka, så må jeg nesten prioritere skolen først! Håper dere forstår. Har tatt meg litt tid nå for å lage et innlegg til dere før jeg legger meg. I morgen skal jeg få prøvd å skvist inn et innlegg mellom all øvingen til spanskprøven vi skal ha på torsdag.

I dag har dagen vært ganske så hektisk. Skole-hjem å spise middag-bøssebæring for kirkens nødhjelp-trening og til slutt enkelskleksa og øve til prøve. Stress!

 

A picture that makes you sad

 


Dette ble 2 bilder, men dere forstår tegninga?


Synes det er så utrolig trist med jenter som er for tynne, som ser på seg selv som for stor.
Det synes jeg er utrolig trist, synes synd på dem rett og slett! 

 

-Gjør slike bilder deg trist?

 

Kamilla

30 days challenge - day 22

A picture that means alot to you, and whyDette bildet står i hylla på rommet mitt,og betyr ekstremt mye for meg. Dette er da altså et bilde av meg og morfaren min da jeg var yngre. Han har snart vært borte i 5 år, og jeg savner han ufattelig mye,hver dag! Dette er det eneste bildet jeg har av han,så for meg er dette bildet veldig verdifullt!

 

-Har du et bilde som betyr mye for deg? Isåfall hva?

 

Kamilla

hits