kamillalovise -

dårlig oppdatering

Jeg beklager for dårlige oppdateringer i det siste. Jeg vet jeg lovte dere mobilinnlegg fra Danmark, men det fikk jeg rett og slett ikke tid til. Kom meg heller ikke inn på internettet mobilen. Jeg håper virkelig at dere forstår. Det var jo en cup, og da er det ikke meningen at jeg skal sitte på internett. Det var forresten veldig gøy, og jeg tror vi alle koste oss en hel del. Vi ble blandt annet kjent med flere fra gutter 13. Hvis dere vil se noen bilder fra turen kan dere trykke dere inn HER. Ei annen fra laget har tatt noen bilder.

duckface ftw!

 

Jeg har tenkt å ta meg en liten pause. Har veldig mye å tenke på for tiden. Viktigere ting enn bloggen. Har treninger,skole,lekser,framføringer også har det skjedd noe veldig personlig blandt familien.Jeg synes det er litt for personlig til at jeg vil dele det på bloggen. 
Om litt over 2 uker skal jeg konfirmeres( wow, tida går fort), og ikke lenge etter det skal jeg kjøpe meg speilrefleks kamera. Gleder meg! Så jeg begynner nok mest sannsynlig å blogge igjen om ca 2 uker.

 

Vi snakkes!

 

Kamilla 

off we go

Nå er alt pakket og klart til vi skal reise til Danmark. Vi reiser om en time, men en veldig stresset Mathilde sitter og sminker seg som om det er 5 minutter igjen. Haha. Vi så Titanic til halv tolv tiden i går kveld, og siden vi skulle opp to og en halv time etterpå gadd vi ikke sove. Så hun har sittet å sett på film mens jeg har prøvd meg litt frem med Instagram. Det går ann å få på Android også nå, og jeg elsker det!♥


Én stk sminkefri Kamilla klar for buss og båt. Wii!


Men nå burde jeg kanskje begynne å gjøre noe for det er ikke så aaltfor lenge til vi reiser. 
Kommer ikke til å blogge skikkelig før jeg kommer hjem igjen på mandag, men jeg lover å poste mobilinnlegg. I promise! 

 

Kamilla

quotes

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

 

-Synes dere jeg skal fortsette med slike quotes?

 

Kamilla

too little too late

Åhh,som jeg elsker denne sangen! Den er noen år gammel da,men den er så fiin! Elsker slike sanger som er typisk denne. Love♥

 

-Hva synes du om denne sangen?

 

Kamilla

30 days challenge - day 29

Jeg har hatt veldig liten og dårlig tid i dag, så det er grunnen til at jeg ikke har blogget. Morgendagen kommer også til å bli hektisk for da skal jeg pakke og gjøre diverse ting til vi skal reise til Danmark, natt til torsdag. Jeg skal forhåndskrive noen innlegg nå som jeg poster i løpet av i morgen.

Your daily make-up


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

-Bruker du noe av den samme sminken?

 

Kamilla

wants fra Monki

Siden det blir litt kjedelig med bare Days innlegg tenkte jeg at hver mandag så kan jeg legge ut wants innlegg. DEt er jo også veldig gøy!
Jeg har allerede laget wants fra bik bok og gina tricot, og nå blir det fra monki.


Synes den siste kjolen var dødsfin!

 

-Hva synes du?
-Noe av dette du har lyst på?

 

Kamilla

30 days challenge - day 28

Ble visst ikke noen innlegg i går kveld, siden jeg ikke kom meg innpå blogg.no

Forhåpentligvis er det fikset i dag.

Your wishlist 

Skal legge ut bilder over hva jeg ønsker meg nå, men det kommer ikke i rekkefølge!Grå YMCMB hettegenserSpeilrefleks kameraHvit iPhone 4Someday parfymeDoctor Stalker hettegenser

 

Dette er gårsdagens, og dagens(day 29) kommer senere :-)

 

-Hva ønsker du deg?

 

Kamilla

an angel

Har desverre ikke blitt noe blogging før i dag, for blogg.no har ikke akuratt vært så veldig samarbeidsvillig med meg. Hørte andre også som hadde problemer med innlogging. Har også vært på besøk hos mormor i dag, så da ble det ikke blogging før nå.

I det siste har jeg hørt på en sang jeg hørte på mye før, men så desverre ikke ble spilt lenger. Jeg synes den er så sykt bra, og han som synger den har en flott stemme! Elsker virkelig 2:41 og utover.

 

Skal forresten få prøvd å publisere et par innlegg til i kveld siden jeg har vært så dårlig med bloggingen den siste uka.

 

-Hva synes du om sangen, hørt den før?

 

Kamilla

hits