kamillalovise -

Stockholm Streetstyle

Aah, ønsker virkelig jeg var i Oslo nå! Ser konserten live her, men det blir liksom ikke det samme som å se han på ekte.


Åhhh, lovelovelove♥

 

Men nå stikker jeg, skal se liveshowet av konserten som starter om ikke så altfor lenge! Den har begynt så vidt, men Justin har ikke kommet enda ;)

Snakkeees!

-Hva synes du om Stockholm Streetstyle?
-Ser du liveshowet?

 

Kamilla

 

 

 

Justin i Norge

Ååå, livet er så sykt urettferdig! Her sitter jeg og ser på vgtv live når Justin er i Oslo, og får ikke lov til å reise til dit i morgen. Han skal jo ha gratiskonsert også, men neeida. Selvfølgelig får jeg ikke reise. Hater livet mitt akuratt nå... Det positive er at jeg kanskje får kjøpe biletter til konserten hvis, og når Justin kommer til Norge i September! Så mens flere fra klassen og skolen er i Oslo og kanskje får sett Justin Bieber, så sitter jeg hjemme og ser det live. Misunner dere som skal til Oslo i morgen til 10000, og kos dere en hel del! Hils fra meg da,haha! 
Beklager for klagingen, men jeg måtte bare få det ut!


link til da han vinket til fans: Se, her vinker Bieber til sine norske fans - VG Nett

Ellers så skal jeg på noe sånt Unge og Rus ting via skolen på torsdagskveld, også får vi avspasering de 3 siste timene på fredag. Heerlig!♥ Vår skole har desverre ikke fått streik, så det blir vanlig skole for vår del i morgen. Misunner dere andre!


-Skal du til Oslo for å se Biebernnn? :-D
 

Kamilla

LOVE

Kom hjem fra skolen fra ikke så lenge siden. Hadde norsktentamen, så da fikk vi gå tidligere. Elsket det!♥ Nå sitter jeg og hører på den nye sangen av Justin Bieber, og skal snart se gårsdagens episode av Paradise Hotel. Wææ, gleder meg- haha!

 Vet ikke helt hva jeg skal blogge om nå, så for å holde dere oppdatert legger jeg ut de sangene jeg hører mest på for tiden.


Denne var litt annerledes, men bra annerledes!

 

 

 

 

 

 

 

 Elsker alle disse sangene!

 

-Noen av disse du liker?

Kamilla


HUSK Å SPØRRE MEG OM SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDEN SOM PÅGÅR NÅ! LINK: http://kamillalovise.blogg.no/1338232973_sprsmlsrunde.html#comment

SPØRSMÅLSRUNDE

HeiHei!

Da setter jeg i gang en spørsmålsrunde. Tror ikke jeg har hatt det på denne bloggen enda, så da var vel det på tide? :-)
Du kan spørre om alt, og jeg skal svare ærlig og så godt som mulig på alt! Tar selvfølgelig ikke med unødvendige spørsmål. 


Peeen.


Så da er det bare å spørre, blir glad for mange spørsmål! :-)

Ut på tur, aldri sur

Heei, dere!

Grunnen til zer0 blogging i dag er fordi jeg har vært på tur på Gloppedalsura og Byrkjedalstunet med mamzen og papzen. Hehehe. Har egentlig ikke så veldig mye mer å si, så jeg kan heller vise dere noen bilder. Bilder forteller mer enn 1000 ord, vet dere.

 
Min fremtidige bil, hvis noen lurte!


Har visst fått en greie for solbilder. 

Ååå, gleder meg til å se dagens episode av Paradise Hotel! Lurer så sykt på hvem som "spiller" seg inn igjen. Trenger søvn til tentamenen vi skal ha i morgen, så jeg får se episoden i morgen tidlig, tenker jeg :-)

Ha en fortsatt fin kveld videre!

 

-Hva har du gjort i dag?

 

Kamilla


 

innkjøp 26/05/12

I går var jeg og Silje Marie nede en tur på senteret. Trengte ny fuktighetskrem, så da fikk jeg kjøpt meg det. Fikk også noen nagler som jeg nå har festet på noen shortser, fra butikken hvor mamma jobber.

 //Cubus-40% (husker ikke pisen, glemte den hos Silje Marie)//

//Kreative Hender-22kr//

 

Har nettopp kost meg med smoothie og vannmelon♥ Sunn vet du- har jo snopestopp. Noe som suuger, i og med at det er sommer nå.


Resultatet av shortsene jeg har festet nagler på, kan jeg vise i morgen! Har tatt det på 2 stk.

 

-Syns om innkjøpene?

Kamilla

outfit 27/05/12

Her er outfit bilder fra i går, som jeg lovet dere å legge ut.


Ser ut som jeg har sokkeskille, men jeg har altså ikke det- vet ikke hvorfor det ble sånn på bildene :-)


//Singlet-Bik Bok/Shorts-H&M//

 

-Syns om outfitet?

 

Kamilla

min helg

Min morning har i dag gått til å høre på musikk mens jeg har meldt meg på alle konkurranse jeg har funnet hvor du kan vinne et møte med Justin Bieber når han kommer til Norge 30.Mai. Hadde virkelig vært en drøm komme i oppfyllelse hvis jeg hadde vunnet! Tviler på at jeg vinner, men er jo bedre å prøve enn å ikke prøve ;)

Jeg har ikke hatt tid til å blogge de 2 siste dagene, for jeg har vært ute med venner, overnattet, hatt vannkrig og sett Eurovision.

På fredag var jeg med Silje Marie og Lene, og fra fredag til lørdag sov jeg over hos Silje Marie. Koste oss en hel del! Hadde vannkrig med noen venner i går, noe som var utrolig gøy!Kjenner det skal bli skikkelig herlig med fri i morgen! Enda en dag hvor jeg kan sove lenge. Hadde forresten verdens beste frøm i natt- drømte at jeg møtte Justin Bieber! Uheldigvis var det bare en drøm, og ikke virkelighet...
Gårsdagens outfit bilder kommer forresten senere.

 

-Hva har du gjort i helga?

 

Kamilla

summer wants

Blir nok ikke outfit bilder i dag. Ble dynket i vann av noen, så klærne ble helt gjennomvåte. Jeg bare sier det; Aldri ypp med gutter når det gjelder vann. Kaster du litt vann på dem tar de dobbelt tilbake! Så nå har jeg bare hevet på meg en shorts og ei t-skjorte, så skal jeg øyeblikk ut å sole meg litt. Skal være med to venniner senere også :-)

Det har kommet inn så utrolig mye fine sommerklær i butikkene nå. Spessielt Bik Bok- favoritten! Elsker når det er så masse farger rundt om i butikkene, for det tyder på at sommeren er her.


//Gina Tricot//

 //Bik Bok//


Nå stikker jeg ut og tææner meg litt. Trenger det!

 

-Hva skal du tilbringe helga til?

Kamilla

 

 

outfit 24/05/12

I dag var egentlig planen å gjøre noe mattelekse som jeg ikke har gjort enda, men ikke overraskende så ble det ikke slik. Orket rett og slett ikke i dag. På mandag har vi fri, så da blir det å sove lenge! 
I dag var det BDO mila her på Ålgård, hvor de blant annet løp forbi huset vårt. Tomas Northug var også med, så han måtte jeg jo ta bilde av. Tok bilder av noen venner som også løp forbi. Alle så utrolig slitne ut, og det forstår jeg godt!


Sprekinger!

Ellers i dag har jeg vel ikke gjort stort. Har sett på OTH, slappet av og grillet. Har også blitt solbrent på den ene skulderen. Ikke gøy!
Siden sola tydeligvis er såpass sterk, så burde jeg vel kanskje begynne å smøre meg med solkrem når jeg skal på skolen? Sitter jo ute i sola i friminuttene, og siden jeg hadde på meg singlet og ikke hadde smørt meg i dag, så var det vel kanskje ikke så rart at jeg ble solbrent..?


//Singlet-Bik Bok/Tube bh-Bik Bok/Shorts-H&M//


Kjenner jeg gleder meg skikkelig til helga nå, og ikke minst sommerferien! Aahh, skal bli godt med fri fra skolen. Har tentamen de neste ukene- noe jeg ikke ser fullt så fram til.

 

-Hva har du gjort i dag?
-Syns om dagens outfit? 

 

Kamilla


 

hits