kamillalovise -

pause

Hei alle søte dere!

Jeg har bestemt meg for å ta meg en aldri så liten bloggpause. Vet ikke hvor lenge den blir, om jeg starter opp igjen når jeg reiser til syden om 2 uker, eller om jeg begynner når jeg kommer hjem derfra. Den ene grunnen er fordi jeg mangler inspirasjon. Føler liksom ikke at jeg har noe å gi til dere via blogginnleggene mine. Alt blir bare så vanlig og kjedelig. Så det er det første jeg må finne tilbake. Den andre grunnen er at jeg ikke får tid. Jeg jobber så og si hver dag før jeg reiser nå, og det tar opp alt for mye av tiden min. Jeg elsker å blogge for dere, jeg trenger bare en pause.
Så jeg tar pausen nå, og ikke senere, for senere skal jeg og noen venner ut og spise siden det er bursdagen min. Endelig 15!!! 


 

Vi snakkes når jeg kommer bedre, og sterkere tilbake!


Blink 2012

I går tok jeg og Mathilde turen inn til Sandnes for å se på Blink. Først var de opphold og overskyet, så kom regnet. Kjøpte meg en paraply, men den ble ødelagt så jeg kastet den. Ble finere utover dagen da, heldigvis! Igjen; Gratulerer med 2.plass Lene! Love you♥


Nydelige krøller!♥


Så Therese Johaug,haha


Pen!


Fornøyd med 2.plass!

Har mange flere bilder, men da blir innlegget så laaangt.

 

-Var du på Blink denne helga?

 

curls

Hei!

I går kveld var jeg og Lene hos Mathilde og spiste Taco. Etter en stund med godtespising, tok vi turen ned til meg. Mamma var så snill og laget sjokolademousse, som vi hadde kjøpt før på dagen.


♥♥♥♥
Mathilde laget krøller i håret mitt også. Ble kjempefornøyd med resultatet. Var egentlig slik jeg tenkte å ha det i konfirmasjonen min, men fikk plutselig så dårlig tid. Ikke overraskende.

 

I morgen blir jeg endelig 15(!!!), og da skal dagen og kvelden bli tilbringt med venner. Håper virkelig iPhonen min kommer i morgen, hvis ikke vet jeg ikke hva jeg skal gjøre og hvor jeg skal gjøre av meg. Desperat heer!

Bilder fra Blink kommer senere :-)

 

-Hva gjorde du i går?

nye topper

Akuratt nå sitter jeg med Lene og Mathilde på rommet mitt. Sitter å vrir meg i smerte mens Mathilde retter håret mitt... Måtte jo selvfølgelig ta turen ut til Blink i dag, så det er grunnen til 0 blogging før nå. Dagen gikk i ett sett, for med en gang jeg kom hjem tok jeg og Mathilde oss en joggetur. Ganske herlig i grunn! Var jo så utrolig mye salg på Bik Bok, og siden jeg har en så snill pappa, så satt ahn over litt penger til kontoen min. Love you daaad♥

Topp fra Bik Bok, med åpen rygg- Førpris: 129,- Nåpris: 49,-

 

Gjennomsiktig bluse fra Bik Bok- Førpris: 129,- Nåpris: 99,-


Førnøøyd!

 

-Syns om innkjøpet?

 

 

 

outfit 19/07/12

Da var det tid for dagens outfit igjen. Skal prøve å bli bedre på dette!


Rot,rot,rot,rot. Rot over alt!

 

Blonde t-skjorte fra New Yorker/Tube-bh fra Bik Bok/Bukse fra KappAhl

 

-Syns om dagens outfit?

mother earth

Nå skal jeg øyeblikk opp å spise etter en 8 timers lang jobbdag. Skal jobbe i morgen også, men etter det har jeg fri helt til tirsdag :-D På lørdag skal jeg og Mathilde ta turen inn til Sandnes for å se på Blink. Må jo nesten heie på Lene og Silje Marie, som skal gå. Mena kuratt nå tenkte jeg å vise dere noen av de bildene jeg tok ute i går.

 

Traff på noen fotogene snegler!

 

I går kveld datt nettet ut en stund, så da tok jeg meg friheten til å ta meg en aldri så liten powernap ute i sola. Herlig var det! Ble ringt opp av Lene senere, så da var jeg med henne resten av kvelden. Var oppe hos henne og så She's the man- utrolig morsom og kjekk film!
I morgen kommer forhåpentligvis iPhonen min. Haha, er helt desperat her. Har ringt til mamma og spurt om den har kommet, og sett flere ganger i postkassen, men ingen lapp om at den har kommet. Hvis ikke den kommer i morgen vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Da må jeg vente enda lengre. Jaja, har ventet et år, klarer vel noen dager til ;)
 

-Syns om bildene?

 

outfit 18/07/12

Hei, dere!

Siden det er så fint vær ute nå, tror jeg at jeg tar meg en liten joggetur. Må jo ta nytte av sola når den først er her! Men før det har jeg vært så snill og knipset noen outfitbilder til dere :-)

Bluse fra New Yorker/Bukse fra Bik Bok/Singlet fra Bik Bok

 

-Synes om dagens outfit?

outfit 17/07/12

Klarte selvfølgelig å miste bussen i dag(også), så da kom jeg en halvtime for sent til jobb. Jaja, sånn kan det gå..

Jakke fra Bik Bok/Singlet fra Gina Tricot/Bukse fra Bik Bok

Ble bare et helt enkelt antrekk i dag.
Wiii, i går bestilte vi endelig iPhone. Får den om 2-3 dager, altså på torsdag eller fredag. Gleder meg dødsmye! 

 

-Syns om dagens outfit?

 

 

ny genser

Hallaa!

Kom hjem fra jobb for ikke så lenge siden. Hadde egentlig fri i dag, men ble ringt opp og spurt om jeg kunne jobbe i dag siden det var ei som var syk. Kunne jo nesten ikke takke nei heller da, så da ble det jobbing fra 12-8 i dag :-) Kjempekoselig og jobbe der. Er så mange herlige kollegaer! Mamma kom ned den siste halvtimen før vi stengte, så da ble det en genser og en salatkopp, hvis jeg kan kalle dét det, på meg.


Dødsstor og dødsherlig!♥

Hettegenser fra Spar Kjøp/ 129,-


Praktisk, sa du?

Salatkopp fra Spar Kjøp/ 20,-

 

Skal øyeblikk spise middag, men før det tenkte jeg å ta meg en kjapp tur ut for å ta litt bilder. Er en stund siden sist nå. Ser det begynner å bli litt overskyet nå, men håper på at det ikke begynner å regne. Dagens outfit kommer forresten senere! :-)

 

-Hva har du gjort i dag?
-Syns om innkjøpet? 

 

outfit 16/07/12

Lenge siden sist outfit, beklager for det. Men siden jeg jobber nesten hele dager hver dag, så blir det rett og slett til at jeg ikke gidder å finne fram kameraet og knipse noen bilder. I dag(i går) ble det noen bilder etter jeg var på kino med Lene og Silje Marie. Var og så The Amazing Spiderman, en film jeg anbefaler på det sterkeste! Den var dødsbra!

Oppklippet dongerivest fra hm/Genser fra New Yorker/Bukse fra Bik Bok

 

Morgendagen(i dag) går ut på å sove lenge, muligens jogge og være med Lene på ettermiddagen.

 

-Syns om outfitet?

 

hits