kamillalovise -

innkjøp fra Kroatia

Hei hei!

Har akuratt spist middag etter en laang skoledag. Dagene går så utrolig seint! Siden vi ikke har fått skrivebøker til flere fag enn engelsk og samfunn, så blir det ikke noe lekser på meg i dag. Er virkelig ikke motivert når det kommer til skolefronten. Noe positivt med skolen er at vi har fått en ny norsklærer. Han er så sykt kult! Han snakker ikke bare, han lever seg mer inn i det, noe som er mye mer spennende. 
Men mens jeg venter kan jeg vise innkjøpene fra Kroatia. Kvitteringene har jeg samlet på, så pris og butikk skal nok ikke bli noe problem å få med. 


Armbånd fra forskjellige boder, 15-20kr


iPhone 4 deksel fra random bod i Split, 50kr (I think)


3 Justin Bieber krus fra forskjellige boder/butikker, 40-50krFake LV Lommebok fra ei bod i Split, 150krJustin Bieber t-skjorte fra random trykkebutikk i Makarska, husker desverre ikke prisen
Maskara med leppestift på kjøpet(eller omvendt) fra Kozmo, 100krAnkelsokker fra New Yorker, 59kr


Tubebh fra New Yorker, 20kr(troor jeg :S er ikke spessielt god på å lese kroatiske kvitteringer, men tror det er den prisen. Også er den litt mer neonrosa) 


Marineblå genser fra New Yorker, 159kr


Singlet med kors fra New Yorker, 79kr


T-skjorte med kors fra New Yorker, 99kr


Bukse fra New Yorker(går til rett under knærne, 79kr


Shorts med aztec mønster fra New York, 119kr(salg)


Vest fra C&A, 199krBOBS sko fra Shoe Be Do, 189kr pr.par


Sko fra Zara, 279krConverse fra Shoe Be Do, 449krNike joggesko, husker desverre ikke pris og butikk, men det var en stor skobutikk på CityCenter1 i SplitKnall rosa singlet fra en kjolebutikk i Supetar, 280kr

Taxfree shoppiiiing:
Midnight Fantasy parfyme fra Britney Spears, 50ml, 200-300kr

 

Det var det. Kjøpte også ei hvit basic t-skjorte og noe undertøy, men t-skjorta er til vask nå og undertøyet ser jeg ikke vits i å vise. Ble egentlig mye mindre enn jeg trodde. Fikk svidd av en del penger, men skjønner ikke at alt det gikk til så lite som dette?! Jaja, ting koster.

 

-Hva syns du om innkjøpet? 

outfit 20/08/12

Ytterjakke-Bik Bok/T-skjorte-New Yorker/Bukse-Cubus/Converse-Shoe Be Do/Veske-Friis&Company

 

Innkjøpet fra Kroatia kommer i morgen! :-)

 

-Syns om dagens outfit?

Kroatia 2012

Som sagt kom jeg hjem fra Kroatia natt til søndag, etter å ha vært der i 2 uker. Den første uken var Stine, Kai Erik og Heidi med. Hadde det kjempegøy. De ble bare der ei uke, for de måtte opp på skolen igjen. Så da ble jeg igjen alene med mamma og pappa den siste uka. Begge ukene gikk alt for fort. Istedenfor å lage en lang tekst av alt vi gjorde, kan jeg heller vise bilder :-)

 

Vi har vært på stranda:


Jordbær med krem♥
Skille 2,dagen etter armbåndet vi fikk på hotellet.

 

Vi var på shopping i Split. Tok ferja over, som kun tok rundt 40 min:
Elsker disse to parene som Stine kjøpte!♥

Vi tok ferja over til Split, og deretter bussen til Makarska:Siste kvelden med Stine, Kai Erik og Heidi:

 

 

Vi var i Milna, som etter min mening er verdens ødeste by. Det var nesten ingen butikker, og de fleste som var der hadde lagt ned:


Det var en fin by altså, men veldig "øde".

 

Grunnen til at det ikke ble bilde av de andre er rett og slett fordi jeg er ganske sikker på at de ikke vil være på noen av bildene jeg legger ut. De sa selv at jeg ikke skulle legge de ut, så da gjør jeg ikke det. Simple as that!

 

-Hadde du en fin sommerferie? 

 

 

 

I'm back

Hei alle sammen!

Nå er jeg endelig tilbake, og kjenner jeg har savnet å blogge for dere. I natt kom jeg hjem fra Kroatia etter 2 uker der nede. Kjente det skulle bli godt å komme hjem, men har allerede begynt å savne det. De to ukene gikk vel egentlig litt for fort. Håper alle sammen har hatt en like flott sommerferie som jeg hadde!
Den siste måneden har jeg jobbet, fått verdens beste bursdagspresang;Justin Bieber billetter!!!, vært med venner og vært i syden. Har ikke blitt så mye reising kan man si. 
Kan vise dere bilder fra Kroatia i neste innlegg, for nå må jeg nesten rydde på plass det fra kofferten.

 

-Hva har du gjort i sommerferien?

 


 

hits