kamillalovise -

talentfull!

Fysøren, har hørt på disse to sangene i hele dag. Hun jenta er skikkelig talentfull!

 

 

 

Men nå stikker jeg ut på en liten joggetur. Senere skal jeg være med Lene og Silje Marie♥

Snakkes!

 

-Hva synes du om coverene hennes?

 

hekta!

Hører på disse sangene om og om igjen hele tiden! Elsker spessielt begynnelsen på video nr.2!♥ 

 

-Noen av disse sangene du liker?

 

Kamilla

Pound The Alarm

Åå, elsker den sangen, er skikkelig fengende!

 

 

-Hva synes dere om sangen?

 

Kamilla

LOVE

Kom hjem fra skolen fra ikke så lenge siden. Hadde norsktentamen, så da fikk vi gå tidligere. Elsket det!♥ Nå sitter jeg og hører på den nye sangen av Justin Bieber, og skal snart se gårsdagens episode av Paradise Hotel. Wææ, gleder meg- haha!

 Vet ikke helt hva jeg skal blogge om nå, så for å holde dere oppdatert legger jeg ut de sangene jeg hører mest på for tiden.


Denne var litt annerledes, men bra annerledes!

 

 

 

 

 

 

 

 Elsker alle disse sangene!

 

-Noen av disse du liker?

Kamilla


HUSK Å SPØRRE MEG OM SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDEN SOM PÅGÅR NÅ! LINK: http://kamillalovise.blogg.no/1338232973_sprsmlsrunde.html#comment

talent!

Hei dere!

I går så jeg på noen coversanger på YouTube, da jeg kom over dette coveret av to jenter som synger til Starships. Jeg synes de var utrolig flinke, spessielt hun til høyre!

 

 

-Hva synes du om coversangen deres?

 

Kamilla

on my mind

Har noen sanger som jeg hører på hele tiden, og tenkte jeg kunne dele de med dere. Det er både nye og gamle sanger, men jeg liker dem ihvertfall veldig godt!

 

 

-Noen av disse sangene du liker?

 

Kamilla

Turn To You

Kom hjem fra Vitenfabrikken på Sandnes for en liten halvtime siden. Akuratt nå sitter jeg og overfører noen konfirmasjonsbilder fra ei minnebrikke og over til mamma sin pc. Venter på at den skal opplaste ferdig. Skal snart ned på butikken for å kjøpe konfirmasjonsgave til verdens beste Lene!♥

Sitter også og hører på Justin Bieber sin nye singel som kom ut i dag; Turn To You. Haha, tror jeg hører på den for syvende gang nå helt siden jeg kom hjem. Men den er så fiiin!♥ 
Sangen er dedikert til moren sin til morsdagen. Han synger om hvor sterk hun var da hun oppdro han, for de hadde ikke så mye penger. Han synger også om hvordan han alltid kommer til å være der for henne. Jeg oppfordrer alle til å høre den. Selvom du ikke liker Justin, kan det vel ikke skade å høre på den? Høre på teksten. Jeg synes teksten er sterk, og ikke minst inspirerende.

 


(Den andre videoen jeg la ut først sluttet å funke, ihvertfall hos meg, så jeg la ut en ny)


Bilder fra dagen på Vitenfabrikken kommer senere i dag. Tok nesten 200 bilder tror jeg men jeg plukker bare ut noen, ikke alle.

 

-Hva synes du om sangen?

 

Kamilla

so good

Ååh, elsker denne sangen! Den går på repeat hele tiden!

 

 

-Noen andre som liker denne sangen?

 

Kamilla

BOYFRIEND

Nå har endelig musikkvideoen til Boyfriend av Justin Bieber, kommet ut. Har ventet på dette lenge nå, og endelig er den ute! Spør du meg så synes jeg den var sykt bra. Også er han så kjekk! Videoen har vært ute i litt over 12 timer, og den har til nå fått litt over 12 millioner treff. Får den 5 millioner treff innen 24 timer kommer den i Guiness!

 

 

Nå skal jeg øyeblikk være med Silje Marie. Vi skal bake brownies, og deretter ha en liten photoshoot. Må jo få testet kameraet mitt skikkelig, så da blir det vel litt bilder ute i finværet! Elsker at det er sol, får skikkelig vår-og sommerfølelse. Bare litt kjipt at det er kald vind, men jeg overlever. Var jo på ball i går, så bilder derfra og bilder fra photoshooten kommer senere og/eller i morgen!
Nå er jo russetiden også her, og siden jeg bor ikke så langt vekke fra der de skal ha russetreff kommer jeg til å høre musikken i hele natt, garantert! Haha, må nok sitte å høre på når Skrillex skal spille i natt. Hører musikken allerede, så russene har ihvertfall ankommet.

Ha en fortsatt fin dag,dere!

 

-Hva synes du om Boyfriend musikkvideoen.

 

Kamilla

too little too late

Åhh,som jeg elsker denne sangen! Den er noen år gammel da,men den er så fiin! Elsker slike sanger som er typisk denne. Love♥

 

-Hva synes du om denne sangen?

 

Kamilla

hits