kamillalovise -

Kroatia 2012

Som sagt kom jeg hjem fra Kroatia natt til søndag, etter å ha vært der i 2 uker. Den første uken var Stine, Kai Erik og Heidi med. Hadde det kjempegøy. De ble bare der ei uke, for de måtte opp på skolen igjen. Så da ble jeg igjen alene med mamma og pappa den siste uka. Begge ukene gikk alt for fort. Istedenfor å lage en lang tekst av alt vi gjorde, kan jeg heller vise bilder :-)

 

Vi har vært på stranda:


Jordbær med krem♥
Skille 2,dagen etter armbåndet vi fikk på hotellet.

 

Vi var på shopping i Split. Tok ferja over, som kun tok rundt 40 min:
Elsker disse to parene som Stine kjøpte!♥

Vi tok ferja over til Split, og deretter bussen til Makarska:Siste kvelden med Stine, Kai Erik og Heidi:

 

 

Vi var i Milna, som etter min mening er verdens ødeste by. Det var nesten ingen butikker, og de fleste som var der hadde lagt ned:


Det var en fin by altså, men veldig "øde".

 

Grunnen til at det ikke ble bilde av de andre er rett og slett fordi jeg er ganske sikker på at de ikke vil være på noen av bildene jeg legger ut. De sa selv at jeg ikke skulle legge de ut, så da gjør jeg ikke det. Simple as that!

 

-Hadde du en fin sommerferie? 

 

 

 

mother earth

Nå skal jeg øyeblikk opp å spise etter en 8 timers lang jobbdag. Skal jobbe i morgen også, men etter det har jeg fri helt til tirsdag :-D På lørdag skal jeg og Mathilde ta turen inn til Sandnes for å se på Blink. Må jo nesten heie på Lene og Silje Marie, som skal gå. Mena kuratt nå tenkte jeg å vise dere noen av de bildene jeg tok ute i går.

 

Traff på noen fotogene snegler!

 

I går kveld datt nettet ut en stund, så da tok jeg meg friheten til å ta meg en aldri så liten powernap ute i sola. Herlig var det! Ble ringt opp av Lene senere, så da var jeg med henne resten av kvelden. Var oppe hos henne og så She's the man- utrolig morsom og kjekk film!
I morgen kommer forhåpentligvis iPhonen min. Haha, er helt desperat her. Har ringt til mamma og spurt om den har kommet, og sett flere ganger i postkassen, men ingen lapp om at den har kommet. Hvis ikke den kommer i morgen vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Da må jeg vente enda lengre. Jaja, har ventet et år, klarer vel noen dager til ;)
 

-Syns om bildene?

 

It can kill youblue and green

Siden jeg er verdens beste datter, skal jeg være så snill å lage middag nuu. Skal lage mexepai, elsker det!♥

 

-Hva skal du i dag?

Kamillaraindrops

Åå, herlig med sommerferie! Endelig. Har ikke den sommerfølelsen enda, men forhåpentligvis kommer den snart :-)
Nå skal jeg øyeblikk ut med Christine for å filme spørsmålsrunden, men før det kommer det noen bilder jeg tok i går.

I kveld kommer det bilder fra siste skoledag, og siste dag som 9e. Herlig gjeng! Kommer også en video fra i dag når vi hadde en lek. Den kommer enten i dag eller i morgen.

God sommer alle sammen!♥

-Syns om bildene?
-Noen andre enn meg som ikke har fått sommerfølelsen helt enda?

Kamilla


 

water

 

-Syns? :-)

 

Kamilla

pics

Hei dere!

I dag har dagen for det meste gått ut på å sove lenge og å slappe av. Er alltid godt å slappe av dagen før du begynner på skolen igjen. Uka fremover er fullspekket med 3 tentamener, tur til Stavanger og én vanlig skoledag. Er litt herlig å tenke på at det bare er 5-6 vanlige skoledager uten tentamener og fri, før sommerferie.
I det siste har jeg gått og tatt noen bilder, men har ikke fått lagt dem ut på bloggen enda. Siden jeg ikke fikk lagt dem ut i går, legger jeg dem ut i dag.

Nå skal jeg øyeblikk legge meg, for så å stå opp tidlig i morgen for å øve litt til engelsktentamen.


-Syns om bildene?

Kamilla

 Husk å spørre meg om spørsmål til spørsmålsrunden jeg holder gående her: http://kamillalovise.blogg.no/1338232973_sprsmlsrunde.html#comment
De som spør meg, og har blogg får tre kommentarer- haha! Alle vil jo ha kommentarer, ikke sant? :-D

Gårsdagen

I går reiste vi klokka 7 på morningen til Fredrikstad i konfirmasjonen til søskenbarnet mitt. Kjørte i 7-8 timer, også var vi ca én time i Arendal en tur. Haha, er jo ikke akuratt kjent her, så det var vanskelig å finne fram til hotellet, men vi fant det til slutt da.
Kom hjem fra konfirmasjonen for en liten stund siden. Var veldig gøy, med masse hyggelige folk og god mat :-) Kjenner det verker noe sykt i beina nå. Gikk ca 7 timer i bunad og bunadsko. Sitter nå alene på hotelrommet og slapper av med musikk mens mamma og pappa er i tv-stua på hotellet.
Hadde med kameraet ut til byen i går, så tenkte jeg kunne vise de bildene nå, og bildene fra konfirmasjonen senere eller i morgen. Sounds good?

 

Haha, håper dere liker matbilder: 

-Hva har du gjort denne helga?

 

Kamilla

 

Vitenfabrikken

Var jo som sagt på Vitenfabrikken før i dag, og tror jeg tok rundt 200 bilder-haha! Var ikke så ekstremt kjekt, er ikke så veldig fan av dette her, men er fortsatt bedre enn vanlig skole!
Lovte jeg skulle legge ut bilder, men jeg plukker bare ut noen.


'


Haha, jeg og Silje Marie tok av skinka og osten vi fikk på baguetten for det var ikke godt i det hele tatt!

 

Etter vi var på Vitenfabrikken stakk jeg og noen venniner ned på Amfi Vågen. Vi gikk innom noen butikker, og alle kom ut med minst én pose hver. Alle oss kjøpte en caps hver, som vi blandt annet skal bruke til noe i musikken. Var også innom på Big Bite og spiste, før vi reiste hjemover igjen.
Klokka 6 i morgentidlig reiser jeg, mamma og pappa bort til Fredrikstad. Skal i konfirmasjon til søskenbarnet mitt på søndag, så jeg kommer ikke hjem før mandag. Kommer et lite innlegg med capsen jeg kjøpte i da, seinere i kveld. Skal ta med meg pc'en bort til Fredrikstad pga noe skolearbeid, så jeg skal nok få prøvd å poste noen innlegg så bloggen ikke ligger helt dødt til mandag igjen.
Bestevennina mi skal ha konfirmasjon denne helga, og slik det ser ut nå lyder ikke været godt. Håper for hennes del at det snur om på søndag! 

Dere får kose dere i kveld, og ha en flott kveld. Nyt den! :-)

-Skal du i konfirmasjon i helga, eller skal du ha selv?

Kamilla

 

beautiful nature

 

-Synes om bildet?

 

Kamilla

hits